Ansiktet - Äckligt

Mycket

Då har jag iallafall fått bekräftat att det inte var något farligt i mitt vänstra bröst. Utan att jag har väldigt många och stora lymfkörtlar som är svullna. Dem är ca 2-3cm i diameter. Så lättnaden efter mammografin och ultraljudet var enorm!

Nu ska jag bara bita ihop tills den 14, då ska jag in med magen och göra koloskopin! :)

Fick hoppa in och jobba extra idag och det har varit mycket det senaste! Där av den dåliga uppdateringen! Ta hand om er!

Sahlgrenska

God morgon! Har just ätit frukost, sov inget vidare inatt. Idag ska jag till Sahlgrenska på ett besök och se. Är det dags för jobb!

Nu ska jag hålla alla tummar och tår som går och hoppas att detta blir en bra dag! Hoppas ni får en mycket fin dag!

Mina första och svåraste år..

(Jag skriver inte detta inlägg för att jag vill ha sympati, utan för att jag mår bra av att skriva av mig)

Jag föddes i en liten håla (Skepplanda) strax utanför Göteborg.

Mina år i skolan var tuffa men jag tog mig ignom dem, jag var tidig i min ålder för att börja läsa och skriva och matte det var jag en hejare på. När jag skulle börja ettan så ville jag läsa tvåans matte men fick lära om ettans ännu en gång. Det var nog där det satte stop i skolan för mig.

Jag tog mig igenom lågstadiet med vänner som mobbade och en granne till mig som ofta var vädigt elak och drog mig i håret. Samt var dum på en hel del andra sätt. Jag började fyran och orden fortsatte "APA" var det som satte sitt spår och som än idag finns kvar i mig. Mina så kallade vänner tyckte jag liknade en apa, jag var som en och såg ut som en. Jag umgicks med en kille som jag väljer för att kalla M, han och jag klättrade ofta i träd, lekte med pojk saker och det var han som blev min bästa vän, det var han jag alltid umgicks med, det var han jag ringde när jag ville leka. M var min bästa vän. Jag hade ju en del tjejkompisar också men verkligen inte på det sättet som jag och m var. 

Jag hade även 5st grann pojkar på min gata. Dem som lärde mig alla hyss, saker dem gjorde som jag fick skit för. Dem eldade med papper över ljus och jag ville säga till mina föräldrar som var där, men jag fick inte. Jag fick gå hem och ja den gången fick jag mycket stryk. Hårt för er som inte känner mig att ta in men lätt för mig att säga.

På min skolavslutningsdag i trean väckte mamma mig och sa att det var avslutning, jag minns att jag frågade vart min pappa var. Han hade lovat att komma då han aldrig varit på någon av mina avslutningar innan. Men mamma sa att han jobbade, i samma veva fick jag reda på att dem skulle skiljas, på min avslutningsdag innan skolan! Jag gick på avslutningen och sommaren minns jag inget ifrån. Jag minns att jag bodde varannan vecka hos mamma och varannan hos pappa tills vidare. 

Efter dessa tuffa år av andra diverse saker som jag inte tänker ta upp här. Lite för personligt.
Jag skulle börja 5:an och min pappa sålde huset vi bodde i och vi bosatte oss på Hisingen här i Göteborg. Jag hade med mig min katt (Turbo). Skolan började och dem enda jag kände var min syster's två döttrar J och E. Dem visade mig vilken väg jag skulle gå till skolan, jag började och även där blev jag mobbad och så även min katt. Turbo blev ner kastad i sopptunnor, dem drog han i svansen och slängde in han i en stenvägg. Min katt ville gärna följa efter mig vart jag än gick. Han var min guldsten mitt i allt elände. 

Efter ett halvår hade min andra bror valt att flytta till Herrljunga och min pappa flyttade efter, där började jag min nya skola ännu en gång. Långt till min mamma. Tåget varannan helg. Min syster och hennes döttrar valde att flytta till Herrljunga också. Dem började samma skola som mig, men började strax därefter att skolka, vilket gjorde att jag faktiskt hamnade i skiten. Alla frågade mig vart dem var och när dem kom tillbaka.

Skolan började bra och jag fick nya vänner med en gång, detta kändes rätt! J blev min pojkvän och M, J, L och M. Blev mian närmaste vänner. Vi var ofta och badade i simhallen och hängde en del. Jag blev mobbad även där då jag blev ihop med en annan kille så småningom. 

Åter igen valde min pappa och flytta till Ljung och i 6:an började jag en ny skola. Ny skola, nya vänner och nya intryck. Sommarlovet mellan 5-6, träffade jag en ny granne som jag väljer att kalla M. M och jag blev snart kära och vi var ihop hela den sommaren, jag började även att träffa C, vi hängde verkligen ihop hela 6:an fast med mycket ner och uppgångar. Hon var min vän när jag började en ny klass. Men en bit in även där så ville jag inte duscha efter gymnastiken och väntade gärna till sist och då kom kommentarerna. Du är lesbisk, du kollar på oss när vi duschar. Vi har sett att du gillar att ta på tjejer med mera. Din jävla apa du är så ful. m.m

Då kände jag att när ska detta stoppa, det vill inte stoppa. Jag vill men det vill inte. 
Jag kände mig ensam i hela världen C började också mobba men hon var ju ändå den bästa vännen trots att hon sårade mig. Vi hade ofta samtal i klassen där vi tog upp tjejsnack och vi fick sitta i rum och berätta om allt dåligt. Jag vet att min lärare alltid skrev i en bok till min pappa om att det varit jobbigt för mig det sista, men jag ville inte att pappa skulle få reda på det och förfalskade hans namnteckning. Det var en trygghet för mig. 

Jag och C valde iallafall varandra till att börja i en skola 7:an och vi kom i samma klass! Vi kramades och var glada för att vi valde varandra. Sommaren gick och snart var sjuan där. Nya vänner igen. Jag umgicks med C hela sjuan och blev tyvärr mobbad i hennes sällskap. "Hora", "apa" Eleonor med fyra tår" osv. Orden tog aldrig slut. Jag fyllde år i Sepember och i den skolan satte man alltid upp en lapp på en dörr när någon fyllde år så fick folk skriva grattis osv. På min stog det själsord så rektorn var tvungen att ta ner den. Folk kastade ofta snöbollar och spottade på mig när jag skulle hem från skolan. Jag var rädd för att gå på bussen och satte mig alltid längst fram, för att folk skrek saker till mig och kastade tuggumi och spottade om jag satt för långt bak. 

8an och 9:an kom och jag insåg hur fina mina tre vänner Z, S och S var. Det var dem jag hängde med resten av högstadietiden även fast jag svek ibland. Dem fick höra saker men dem försökte ändå att stötta och hjälpa mig. Och jag förstod egentligen inte hur alla ord och saker började. Jag hade aldrig haft samlag, aldrig druckit alkohol, men jag hade testat att röka. När jag gick till skåpen i skolan ville jag aldrig gå själv, för jag var rädd. Jag började gå hos kurator när jag började 7:an och gjorde hela skoltiden sen inkulsive gymnasiet. Jag tog mig igenom skolan med hjälp av lärare och mina tre fina vänner. Även fast denna persioden var den jobbigaste då jag inte ens vågade gå till matsalen och äta. Uatn jag satt på en bänk i en korridor, gick till Shell för att köpa godis. Det var så jag överlevde en dag. Och om mina vänner var sjuka, sjukanmälde jag mig. Ville inte gå till skolan, jag var så himla rädd! Jag tog mig iallafall igenom den tiden. 

Jag valde programmet Barn och fritid i två olika kommuner Vårgårda och Ale. Jag tänkte att om jag välder Ale kanske jag får träffa dem gamla kompisarna från Skepplanda, men jag valde Vårgårda. Allting började jätte bra, fina vänner och fina klasskompisar. Detta är den bästa skolgången hittills även om även denna var jobbig. Jag fick en killkompis som hette S han var även den enda killen i våran klass där ett tag. Han hade en vän som hette L, jag blev kär ihono efter attt vi ätit pizza ihop. Vi hängde ihop nästan varje dag där ett tag. Jag hade även fina R so min vän. Det tog iallafall slut mellan mig och L, jag började gilla en annan kille och det tog slut. M, M och J började jag umgås med andra året då R valde att flytta till sin pojkvän i Eskilstuna. Det var tungt och jobbigt. R är en sånn fin tjej och vi har fortfarande lite kontakt. 

Jag visste inte då att 2:an och 3:an i det faktor också skulle börja med mobbing. Hora, Apa, Bitch, och så andra ord. Dem började skriva fula saker på mitt skåp och jag var rädd även i denna skolan. Ville inte gå inne i skolan ensam, var rädd att någon skulle göra något emot mig. Var MK sjuk var jag med sjuk. Jag ville ju inte vara ensam som alla andra! Jag gick naturfoto och hade tagit en del bilder som mitt ex vänner hotade med att ta bort, förstöra och göra min gymnasietid till ett helvete. Det var det dom hotade med. Under mycket av gymnasietiden var jag även sjuk 30%. 

Jag tog mig igenom även denna tiden och när vi skulle börja planera student och bal, kände jag direkt att detta är inte det jag vill. I samma veva fick jag reda på att jag har Celiaki, min tid hos min kurator A tog slut 2 dagar innan studenten. Denna fina människa har gjort mig starkare och starkare och hon har hjälpt mig att kämpa. Jag gick aldrig på min bal, det fanns inga pengar till att skaffa klänning och jag skulle inte kännt mig fin nog. Dålig självkänsla och rädd för vad folk skulle tycka. Jag valde helt enkelt att vara på mitt timvikarie jobb när alla andra valde att gå på balen.

Mitt i allt detta vill även min pappa att vi ska flytta eller snarare att han ska flytta. FLYTTA tänker jag, inte igen och inte innan jag är färdig med skolan. Jag hann gå ut skolan och i samma veva så höll jag på att bo på barmark tills jag fick reda på att jag fått en lägenhet i Göteborg. Då kändes det som en nergång, jag bo ensam utan fast jobb. Aldrig! Jag hade även under gymnasietiden fått klara mig mycket ensam, laga mat, diska, tvätta osv då min pappa ofta var uppe i Orsa där han hade sin sambo. Jag var ensam en hel del. Jag blev vuxen fort och alla läxor sen 3:an har jag fått kämpa för ensam. Min pappa är dålig på att lära ut och lärarna verkade inte förstå. Därför gick jag ut med IG i Engelska och Religon när jag gick ur gymnasiet!

Någonstans inom mig visste jag att jag var stark. Så när jag gick ur gymnasiet med det jag bidragit med visste jag att jag hade kämpat jag tog mig igenom trots alla motgångar. När jag stod där på stälnningen med betygen i handen och skrek då visste jag att nu börjar mitt liv på riktigt. Jag klarade det, när jag sedan letade upp min familj så var jag lycklig, glad och så otroligt tacksam att jag har dem, dem betyder så himla mycket för mig! Ni är min familj och ni stöttar mig i vårt och torrt även om det känns förjäkligt ibland! Jag valde att inte fira min studentkväll med min gymnasieskola utan åkte till Göteborg och gjorde utgång med ett par vänner som ett par dagar innan mig tagit studenten! Vi var glada, dansade och hade det trevligt! Mina vänner. 

Ett par dagar senare skickade min kusin S till mig en för frågan om jag ville komma till henne på fest, det gjorde jag. Det var helt galet var roligt det var att träffa henne. Och efter det blev vi tajta! Hon är verkligen en kusin att lita på! Och det var genom gemensamma vänner som jag träffade min nuvarande Sambo M som har gjort mig stark och tillsammans vet jag att vi fixar allt, han är verkligen den mest underbara personen jag någonsin har träffat. Så man kan säga att allting ordnar sig tillslut även om det fortfarande finns väldigt många motgångar kvar.

På 20år har jag bytt skola  sju gånger och flyttat sex gånger.

Jag älskar min familj, mina vänner och min sambo! Utan er så vet jag inte om jag hade orkat stå upp mitt i allt detta jobbiga. och då har jag inte tagit upp det mest jobbiga i denna text! Ni anar inte vad ni faktiskt betyder för mig! Det som svider mest är att jag bor långt ifrån er! ♥

JAG ÄLSKAR ER!Finax glutenfria bröd.

Då har jag varit i farten och bakat igen. 
Denna gång blev det bröd igen. 

En finriven morot
4msk Äpplemos
3msk Lingonsylt
Linfrökross
Solroskärnor
Och lite ättikssprit
Och på Finax röda paket följ receptet. 
Jag körde med torrjäst och tempuraturen på degspadet ska då vara 45grader. 

Lycka till!
Mag/Tarm

Efter fem dagar med feber och frossa/svettningar så börjar det nu trappa av.
Jag gjorde ett besök hos läkaren nu på eftermiddagen angående min mage.

Åter igen berättade jag om mina infektion jag får typ en gång i veckan. Han bad mig lägga min på en brits så skulle han känna på magen, han klämde och tryckte jag hade fruktansvärt ont. Han lyssnade med stetoskop men utan resultat. Kan tillägga att jag väntar på en koloskopi den 14feb och att dem har konstaterat någon inflammation i tarmen.

Iallafall, jag får gå till labbet för att ta blodprover, temp och urinprov. Allting var normalt.
Jag har mer ont i magen, det blir värre och smärtan är också bak i ryggen. Jag är spänd i ryggen pga jag spänner mig för att jag har ont i magen. Det är inte konstigt att om man har ont i tarmarna så får man som kramper i magen och därav spänner jag mig. Tydligen så kan det vara så att jag har någon ficka i tarmen som är väldigt infekterad och den kan ändras snabbt alltså bli värre. 

14feb tycker jag är långt kvar med tanke på att detta började innan jul. Men enligt läkaren är det en snabb tid. 
Jag kan inte arbeta ordentligt, jag ligger ner och har jätte ont i magen och det hugger och har sig. Inget trevligt. Kan knappt stå eller ligga utan att det hugger till. 

Inga smärtstillande hjälper heller mot detta, uatn jag får mitt i allt detta fortsätta kämpa och hoppas att dem ser något på koloskopin den 14. Jag funderar på ev åka till akuten imorgon bitti och se om jag kan få en tid, men troligtvis kommer det bara vara förgäves. 

Jag orkar snart inte mer.

3. FamiljemedlemHär har vi tredje dagen på 30-dagarsfotoutmaningen
Min fina fina katt Singha <3

Gina Tricot

Såhär skulle jag vela se ut idag. Snygg, vardagligt och lätt! 
Blus, väska och byxor från Gina Tricot, Skorna är JC och finns på Nelly!

2. Favoritpryl

Här har vi andra dagen på 30-dagarsfotoutmaningen

Snöstorm

Jag har inte gjort annat än att legat på soffan hela dagen, friskare av det verkar jag inte bli..
Tog mig ut på balkongen och tog ett par mobilbilder på snön som landat över stan idag, spårvagnarna och bussarna verkar inte ha haft några större problem. 

Idag tänker jag köpa hämtmat och unna med en hel del godis och en bra film! 
Har ni haft en bra lördag?

1.Självporträtt


Här har vi första dagen på 30-dagarsfotoutmaningen

Sjuk igen

I torsdagskväll blev jag åter sjuk. 
Jag frös i flera timmar och fick låna kläder av tjejen jag jobbade hos men det hjälpte inte så mycket.

Har haft feber i 3 dagar nu, det blir fuffare och tuffare.
Börjar kanske bli bättre, så nu har jag sjukskrivit mig hela helgen så jag verkligen vet att jag blir frisk.
Har legat i sängen/soffan och varit jätte slö min röst är hes också.
Riskakor, choklad och vatten har det bestått av!

Jag hoppas att detta inom någon månad kommer ta slut. Snart ska jag göra två stycken sjukhusbesök!
Och jag hoppas på ett svar.

M är på hockeyn, jag ligger och kikar på The voice sverige. 
Bloggningen är seg nu, så även jag! 

Ta hand om er alla

H&M favoriter

Dessa godbitarna är mina favoriter just nu.
Klänningen är helt underbar och finns att köpa här för 249:-

30dagars utmaning!

Camilla gav mig inspiration till att köra 30-dagars utmaningen.
Den handlar om att lägga ut en bild varje dag. Det kan vara nya eller gamla bilder med systemkamera eller mobilbilder. Då får tolka bilderna som du själv vill!

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min Hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "Grön"
Dag 7:En bild jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min Vardag
Dag 13:  Tema "Ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag 
Dag 20: Tema "Olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig
Dag 30: Valfri bild

Glutenfria limpor, ala Eleonor

Till detta recept använde jag en köksassistent,
Smöra tre avlånga formar och häll ströbröd eller linfrön i formarna.
1). Skala och riv en halv morot, höll ner i assistenten
2). Häll i 3msk äpplemos
3). Häll i Pumpa frön/Solrosfrön/linfrön eller vad som önskas i lagom mängd.
4). Häll i ½msk 12% ättikssprit.
Blanda.
5). Koka upp vatten så det räcker till ungefär 6-8 dl. Under tiden nr 6
6). Häll 60 gram olja i assistenten.
7). Tillsätt vattnet men endast 6dl. Blanda samman allting.
8). Kolla så att det är 45grader i smeten, är det för vart tillsätt 2 dl kallvatten.
När du har uppnått 45 grader häll i en påse torrjäst. (blå) Torrjäst ska hålla 45 grader INTE 37.
9). Häll i 3tsk salt i smeten
10). Häll i FINAX glutenfria mjölmix, hela paketet. Men inte allting på en gång!
11). Nu ska smeten vara kladdig mellan sockerkaks smet, och fast deg.
12). Häll i smeten i formarna, använd gärna slickepott till hjälp. Det är riktigt kladdigt!
13). Lägg på en bakduk, låt jäsa i 30 minuter.
14). Sätt ugnen på 200grader, har du varmluftsugn sätt den på 175grader.
15). Grädda i ugnen i 20 minuter, kolla om bröden är klara genom att sätta i en sticka.Är den torr är brödet klart.
Lycka till!
Till detta recept använde jag en köksassistent,
Smöra tre avlånga formar och häll ströbröd eller linfrön i formarna. 

1). Skala och riv en halv morot, höll ner i assistenten
2). Häll i 3msk äpplemos
3). Häll i Pumpa frön/Solrosfrön/linfrön eller vad som önskas i lagom mängd.
4). Häll i ½msk 12% ättikssprit.
Blanda. 

5). Koka upp vatten så det räcker till ungefär 6-8 dl. Under tiden nr 6
6). Häll 60 gram olja i assistenten.
7). Tillsätt vattnet men endast 6dl. Blanda samman allting.
8). Kolla så att det är 45grader i smeten, är det för vart tillsätt 2 dl kallvatten.
När du har uppnått 45 grader häll i en påse torrjäst. (blå) Torrjäst ska hålla 45 grader INTE 37.
9). Häll i 3tsk salt i smeten
10). Häll i FINAX glutenfria mjölmix, hela paketet. Men inte allting på en gång!
11). Nu ska smeten vara kladdig mellan sockerkaks smet, och fast deg.
12). Häll i smeten i formarna, använd gärna slickepott till hjälp. Det är riktigt kladdigt!
13). Lägg på en bakduk, låt jäsa i 30 minuter.
14). Sätt ugnen på 200grader, har du varmluftsugn sätt den på 175grader.
15). Grädda i ugnen i 20 minuter, kolla om bröden är klara genom att sätta i en sticka.Är den torr är brödet klart. 

Lycka till!
Har du frågor, får du gärna kontakta mig!

Celiaki på jobbet

Att leva med celiaki på jobbet.

Jag arbetar som personlig assistent på jobbet, jag trivs som tusan. KA går i skolan varje dag, jag tar med mig egen mat till skolan ifall skolans mat kan innehålla spår av gluten. Men gör min säkerhets skull väljer jag att ta med min egna mat.

På KA's skola är det även så att dem ofta bjuder på Snacks, godis, kakor m.m dem har även hemkunskap varje fredag. Även där väljer jag gärna att baka något hemma och ta med. Vi hade tex pepparkaks-bak strax innan jul där jag valde att ta med dig och mjöl så även jag kunde vara delaktig.

Hemma hos KA går det utmärkt med glutenfritt, jag får mer än gärna ställa en brödrost här, som många av er vet så är det inte så gott att äta glutenfritt bröd, rakt upp och ner jag föredrar rostat! Toppen! Mikrob görs rent dagligen och jag kan micra min mat här!

KA's familj är hejare på att baka och har bjudit mig på god mat och goda kakor! Så att leva med celiaki på jobbet är betydligt lättare än att leva med celiaki hos vännerna! Tummen upp!

Nu ska jag fortsätta jobba, KA ska upp och stå, sen blir det middag!

Bion + fika

I förrgår var jag på bio med fina Sofia! Innan den så bestämde vi oss för att gå till Frank's coffe där jag drack varm choklad och åt dem godaste chokladbollarna i denna stan! :)
Dem är helt okej på glutenfritt, dock har dem inget matigt, men dem har massor av goda kondisbitar.

Vi såg new years eve, och den slutade med att jag och Sofia grinade ikapp! Självklart hade jag en del snacks. Ni vet att bacon och sourecream chipsen. Innehåller gluten va! Så det är inte okej att äta, om man är gluten!

Nu ska jag fortsätta på arbetet! Ha en fortsatt bra dag! Kram

Pepparkakssockerkaka

Här kommer det första recpetet!

1) Häll nedanstående ingredienser i en bunke, jag använde en bakmaskin.
3dl Glutenfri Mix
2dl Socker
2tsk Bakpulver
2tsk Kanel
1tsk Ingefära
1tsk Malda nejlikor
1tsk fiberhusk 

2) Smält 175g smör

3) Häll nedanstående ingredienser i en annan bunke.
1dl Filmjölk
3msk Lingonsylt
1/2dl Hett vatten 

4) Höll nu nr 2 & 3 i bunke nr 1.. Blanda väl. 

5) Vispa 2 ägg för sig ordentligt häll sedan i nr1.

6) Smörj sedan och bröa en avlång form med ströbröd, jag använde majs ströbrödet. 

7) Grädda i 175 grader, nedre delen av ugnen 40-50 minuter.
Om ni har några frågor skriv en kommentar och jag svarar!
Lycka till!

Varför?

Alla önskar att dem var friska så även jag.
Jag vet att mycket av min deprission handlar om min celiaki men det är inte bara min celiaki.

Men det är ju inget fel på mig, jag har ju bara varit hos läkaren 52 gånger på ett år..
Nu det sista så hittar dem en inflammation i tarmen och ändå så säger mina så kallade "vänner" att allting är bra med mig.. Det är tydligen helt normalt att sova 15 timmar + 2 per dygn.. 
Att ständigt ha ont i magen  uppe och runt på sidorna..
Jag kämpar och kämpar för att bli frisk, men det är inte så lätt utan erat stöd!
Jag har för gudskull feber varann dag och jag går på toaletten 5-6 gånger per dag..

Jag gillar inte att dansa och festa gärnet som många av er inte förstår, snälla acceptera det eller lämna mig som vän. Det tjänar inget till att ni ska tycka jag är tråkig. Då är det bättre ni hittar på dem sakerna ni vill göra med andra vänner. Låt mig vara den där tråkiga som gärna ta en fika eller tar ett glas och prata!

Vad är ni egentligen för vänner, vänner ska stötta och inte säga att jag inbillar mig!
Jag blir så besviken på er!

Det enda ljuset jag har är Marcus och min fina familj, jag kämpar för dem!
Syskon och föräldrar, ni är mitt allt! 
New years Eve

Ikväll ska jag och en vän faktiskt unna oss en fika och efter det se på bio och bara vara! 
Det ska bli så himla skönt vi ska snacka skit och hitta någon fruktansvärt bra fik, där det finns toppen med glutenfritt! ♥

Det kommer komma upp bilder senare ikväll eller imorgon bitti!

Robin S

Hur bra röst har inte Robin Stjenberg från Idol 2011! ♥
Nu har hans skiva släppts och jag är helt såld!

2012-01-15

God morgon!
Igår var jag och Marcus på afternoon tea och eftermiddagskaffe. 
Det bjöds på mängder av scones, åtta sorters kakor och en väldans massa härliga människor. 

Jag satte igång och började baka här två timmar innan vi skulle åka, det blev glutenfria scones och en så fruktansvärt god pepparsockerkaka! den var uppskattad av många! 
När några av gästerna började trappas av så tog i oss ut på en kallpromenad där vi möttes av ett utegym och en mega stor lekpark. Vi blev helt enkelt som barn! 

När vi kom tillbaka blev det en sväng till Göteborg's bästa pizzeria! Vi satt och pratade, hade lite småtävlingar och sen blev det hem till A&M där vi kollade på The Hangover part II. 

En fruktansvärt trevlig dag och kväll blev det iallafall! ♥
Recepten kommer att läggas upp här inom kort!

Om mig

Namn: Eleonor Sjöberg
Ålder: 20 år
Bor: I en två strax utanför Göteborg
Civilstatus: Sambo med Marcus ♥
Djur: Norsk Skogkatt CH S*Tassajara's Singha
Sysselsättning: Arbetar som personlig assistent på heltid

Denna bloggen kommer såklart att handla om min celiaki och mina fina vardagsbetraktelser. 
Jag är inte sjuk bara för att jag har celaiki, jag är en vanlig människa, jag fick min diagnos i April 2010 och jag försöker verkligen leva som alla andra. Många brukar säga att det är jobbigt med celaiki, det är det till viss del. Men det blir inte jobbigare än vad man gör det till. Jag kämpar och kämpar än idag mot min kamp om ett friskare, godare och sundare liv! 

Jag fotograferar med Canon EOS 40D eller med min Iphone4. Bilderna är redigerade i Photoshop eller appar i telefonen. Allting är copyright!RSS 2.0