Söndag 19/2-12

Jag är så otroligt tacksam att jag hittat så fina, ärliga och helt fantastiska vänner via bloggen!
Det är så skönt att bolla tankar och saker som händer runt omkring. 

Har arbetat hela dagen idag, började med ståskal och sen blev det till att baka glutenfritt bröd och semlor. 
Städa i garderober och bland slangar och sprutor! Känns så otroligt bra att jag hamnat på en sådan bra arbetsplats! Alla är så otroliga!

Ikväll ska jag äta chips, chokladkola och kolla på säsongstarten av Big Brother 2012! 
Jag skrattade så jag började gråta när jag såg att Hanna Widerstedt skulle vara med, hon är ju bara så blåst! 

Ska ni göra något ikväll?

Koloskopin 14/2

Hej alla fina!

Har varit sjuk och ledig i ett par dagar nu. Det började med en magsjuka i tisdags så jag fick gå hem från jobbet, osis!

Fredagen åkte vi till Liljendal i Värmland och tog det lugnt, jag träffade fina människor och mycket scooter åkning blev det allt! Så härligt att vi fick låna Håkans och Toivo's! Fredagen blev lugnt, en sväng i skogarna och invänta "hyresgästerna" sen blev det god mat och mysigkvälls fika!

Lördagen började med att vi drog till Hagfors och kollade på servicedepån, dock han inte alla bilar komma in förens det var dags för oss att rulla hem igen, hemma blev upptining av oss själva innan vi bar iväg till Daniel med sambo och deras vänner. Där vi bestämde oss för att fortsätta resan ut i skogen, hamnade vid rämmen där vi mötte upp västeråsarna! Stod och pratade med dem ett tag. Sen åkte vi hem käkade en god middag och drog till Daniel igen där vi drack lite, tjötade och skrattade! Trevligt, om jag får säga det! Tillbaka till Toivo där Göteborgarna Budda med vänner kom och hälsade på! Skratt och glada miner!

Söndagen var rally uppe vid Rämmen och vi åkt dit och ställde oss. Vi grillade, pratade och drack varmt! Vi hade det helt enkelt fantastiskt. Vi drog oss hemåt efter första sträckan på Rämmen och stannade till i Alingsås för en hamburgare! På kvällen kom bästa Sara hit och vi satt och pratade och skrattade hela kvällen lång. Hon är verkligen en riktig vän!

Måndagen sov jag mig igenom och låg i sängen tills Sara kom efter skolan, då fixade vi lite saker och skrattade hela kvällen lång! Kan säga att det var behövligt! Tack för ett par fina dagar!

Igår var det Tisdag den 14/2, alla hjärtans dag och det var dags för koloskopin! Jag var där vid halv ett och anmälde mig i kassan. får då reda på att jag inte skulle vara här idag!? Jo, jag har lappen med detta datumet osv. Hon fick ringa på doktorn och hon förstod inte vad som hade hänt. Han anlände vid halv två och då fick jag komma in i ett rum, klä av mig på nederdelen. Dem satte in en slang i armen så dem skulle kunna ge smärtstillande och lugnande. Dem tog blodtryck med korta mellanrum. Jag hade fruktansvärt lågt blodtryck och dem fick luta sängen så jag skulle få högreblodtryck. Allting gick bra till dem kom högst upp på vänster sidan, där fick jag mer och mår smärtstillande och lugnande. Men det gick inte längre det tog stop i tarmen. Jag är så himla inflammerad eller har något som sitter i vägen så dem kom inte igenom längre. Han börjar dra ut slangen och springer ut, säger något om röntgen. Jag börjar få färg i ansiktet från att vara helt kritvit! Läkaren kommer in ige efter ett tag och visar på en bild hur långt han kom. Han berättar då att jag inte har Ulceriös Colit och att jag är så svår inflammerad eller att något sitter i vägen att jag måste magnetröntga tarmarna och får utskriven någon medicin som ska stoppa upp mina diareér. Jag börjar klä på mig och känner att allting snurrar.

Känner mig glad och besviken på samma gång, hade hoppats att dem skulle hittat felet denna gången, men ändå glad att dem har konstaterat att det är något och att jag inte inbillar mig som läkaren på min Vårdcentral verkar tro! Hoppas bara det går fort att få tid nu, för jag mår illa och har ont hela tiden! Så trött på detta hela tiden!

Marcus, du gör mig stark!

Sjuk..igen

Har åkt på vinterkräksjukan!
Fick gå hem från jobbet, åka spårvagn en timme!

Sen var det kört!
Spyspann och avslagen cola!

Ta hand om er.

Loreen

Jag är helt såld på Loreen's nya låt Euphoria. Hennes röst är ju helt grym, jag ryser ända in i benmärgen.

I fredags efter jobbet käkade jag en omelett och sen drog jag till Life med Emma och hade fredagsgott! Gåband, cykel och crosstrainer och lite styrka. Sen blev det en go dusch och bastu! Härlig fredag med andra ord.

Hur som haver, igår jobbade jag ett 14 timmars pass! riktigt skönt måste jag säga. "Fritidsgårdshäng" och kolla på Melodifestivalen på kvällen. Vi hade det bra!

Idag har det varit en riktigt slappdag. Varit och hämtat ut saker på apoteket, gjort lite ärenden och ätit en glutenfri Hawaii med fårost! Sjukt gott! Till er som bor i Göteborg så kan jag tipsa om att Utby Pizzeria har glutenfriapizzabottnar och dem smakar riktigt bra! Ska börja sätta en deg nu så jag har bröd i en vecka sen. Vitt och fiberfattigt ska det bli och självklart glutenfritt!Hej och hå ny diet i en vecka!

Hoppas ni andra har haft en bra helg?
 

Drive By - Train

Helg

Då var det fredag igen!

Har precis ätit lunch och nu ligger vi i vita rummet och just nu spelas Titanic genom högtalarna!

Ikväll ska jag till Apoteket och hämta ut mitt laxermedel. Sen hem och kolla igenom vad som behöver handlas tills nästa vecka! Då jag börjar den nya "dieten", kommer bli spännande. Potatis och vit pasta samt vitt bröd!

Min värk har nu förflyttat sig även till höger sida och det hugger och krampar från och till. Ryggen och revbenen gör med ont.

Helgen kommer spenderas lugnt! Film, jobb, film! Kommer kanske en lite uppdate senare! Så länge önskar jag er en fortsatt trevlig fredag! Ska du göra något roligt i helgen? Skriv gärna och berätta! :)

Eran dag!

Hej!
Ny dag och nya möjligheter!
Igår hade min fina systerson sin födelsedag och självklart gick alla mina tankar till Neo! Moster älskar verkligen dig!

Igår hade även ängeln Max namnsdag! Jag vet att du är stark och att du ser oss här nere! Hoppas du har det bra på andra sidan. Igår skulle det varit din 9:e namnsdag! Snart 10år sedan du lämnade oss!

Jobbade kväll igår! Riktigt härligt, sen hem och ta hand om en sjuk pojkvän! Godis, te, chips, osv. Stackare!

Jobbar dag idag, vi provade att cykla i korridoren idag! Det gick verkligen jätte bra och K var så nöjd! Ikväll blir det laga middag, biggest loser och Sofias änglar! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3125484/images/2012/pic_187399235.jpg" class="image">

Jobb

God eftermiddag!

Hade en fruktansvärt bra kusiners i Lördags med mycket skratt, god mat och dricka! Jag har så mycket kusiner och detta var på min pappas sida, av dem som som var där var inte ens hälften med! Stor släkt!

Måndag och tisdag spenderades med jobb, älskar mitt jobb! Det är helt fantastiskt! Jag älskar att gå till det, och mindre att gå ifrån det. Skönt när det är så iallafall!

Ska strax bege mig mot jobbet, har fixat en tacolåda att ta med! Men nu ska jag försöka att kika på era fina bloggar innan det blir jobb!
Idag bär jag byxor och cardigan från Vero Moda, linne från h&m.

RSS 2.0